Follo FK
KampBillett Facebook Twitter Youtube Grasrot Skeidar

Leder for Manchester Uniteds fotballskole i Portugal til Norge:

Hugo Pereira signerer to-års kontrakt med Follo FK!

Gjenoppbyggingen av Follo FK fortsetter under ny styreleder, Ole Bjørn Fausa. I dag ble det klart at Hugo Pereira signerer som trener og spillerutvikler i Follo FK. Han fratrer sin rolle som sportslig ansvarlig for Football by Carlos Queiroz/Manchester United Soccer School i Lisboa for å jobbe som juniortrener i Follo FK og som leder for Follo FKs nystartede fotballakademi de neste to årene. – Med Hugo Pereira styrker vi det allerede meget talentfulle trenerteamet vårt, og gjør Follo FK til det mest spennende klubben å være i for talentfulle, unge spillere på Østlandet, sier styreleder for Follo FK, Ole Bjørn Fausa.


Ny ressurs for Follo FK – Hugo Pereira (nummer tre fra høyre) sammen med noen av de øvrige trenerkreftene i Follo FK 2012.

Hugo Pereira er en ung, svært talentfull og respektert trener og spillerutvikler. Han har lenge arbeidet nært sammen med Carlos Queiroz, tidligere portugisisk landslagssjef, manager for Real Madrid og assistent til Sir Alex Ferguson i Manchester United. Hugo Pereira har universitetsutdannelse som fotballtrener, og har hovedsakelig jobbet med unge spillere. Pereira har selv gått gradene i Benfica som ung spiller.

-Hugo Pereira er en fantastisk signering for Follo Fotballklubb og for norsk fotball. Han vil være en stor ressurs for oss i Follo FK i årene som kommer. Hugo Pereira har signert en 2-års-avtale, og kommer fra jobben som sportslig leder for Manchester Uniteds fotballskole i Lisboa. Det har han ledet de siste tre årene. Det sier sitt, sier en fornøyd styreleder, Ole Bjørn Fausa.

Hugo Pereira vil tre inn i rollen som spillerutvikler og juniortrener. Han vil også ha hovedansvaret for Follo FKs nye fotballakademi.

-Ved siden av at dette betyr mye for utvikling av Follos juniorspillere, forventer vi at dette vil løfte fotballtilbudet for alle fotballungdommer i regionen vår. Vi vil tilby unge fotballspillere fra samarbeidsklubber og andre klubber i regionen plass på akademiet. Akademiet er svært viktig sportslig sett, men vi legger ikke skjul på at det også er viktig for Follo FKs økonomi sier styrelederen. Inntektene fra akademiet vil langt overgå kostnadene ved å hente Hugo Pereira, sier styrelederen fornøyd.